Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Usmerjeni smo k dolgoročnosti in vzajemnosti

Spoštujemo in cenimo dolgoročno poslovno partnerstvo. Namen poslovnega partnerstva je obojestransko povečanje verjetnosti za boljši poslovni izid in temelji na vzajemnosti in sodelovanju dveh podjetij. Navkljub negotovostim, ki jih prihodnost prinaša, zajema deljenje dobrega in slabega, vzponov in padcev, predvsem pa iskanje rešitev, ne glede na situacijo.

Vrednote našega podjetja so utelešene v dolgoletnem operativnem izvajanju celotne kadrovske dejavnosti, kjer smo že več kot 20 let zanesljiv partner mnogim podjetjem po Sloveniji. Razvili smo mnogo dolgoročnih partnerstev, ki nas uvrščajo med verodostojne svetovalce in profesionalne sodelavce več kot 300 delodajalcem različnih panog, ki skupaj zaposlujejo več kot 6.500 ljudi.

Celotni paket naših kadrovskih storitev in specializiranega znanja vam je na voljo s pogodbo o dolgoročnem partnerstvu po kateri nastopimo kot vaša zunanja kadrovska služba, hkrati pa ste tako deležni prioritetne obravnave.

PRIJAVA NA NOVICE ZA PODJETNIKE
Prijavite se lahko tukaj
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio