Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Smo starejšim prijazno podjetje - Z leti še vedno zavzeti

4. 4. 2019

V četrtek, 28. marca 2019, smo v Lutkovnem gledališču Ljubljana prejeli priznanje Starejšim prijazno podjetje. Z leti še vedno zavzeti.

Glede na to da se prebivalstvo stara, je skrb za starejše zaposlene vsako leto bolj pomembna naloga podjetij. Še posebej v panogah, ki zaposlujejo deficitarne profile kandidatov. Vse večkrat se zgodi, da podjetja zaradi pomanjkanja delovne sile k sodelovanju povabijo že upokojene sodelavce. Četudi bi v idealnih primerih zaposlovali mlade posameznike, za katere načrtujemo večletno poklicno pot znotraj podjetja, starejši posamezniki predstavljajo nenadomestljiv vir praktičnih znanj, bogatih izkušenj in zavezanosti, ki je mladi ne čutijo v takšni obliki. Starejše sodelavce je smiselno zadržati v podjetju in jim ponuditi takšne pogoje, da bodo z veseljem ostali vpeti v delovno okolje tudi po dopolnjeni delovni dobi.

V podjetju Trgotur d.o.o. imamo več starejših zaposlenih nad 45 let, s čimer krepimo starostno raznolikost in ohranjamo potencial. Oblikovali smo harmonično in vključujočo organizacijsko kulturo, ki temelji na pozitivnem vrednotenju starejših zaposlenih.

Matic Kadliček na dogodku prevzema nagrado Starejšim prijazno podjetje.
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio