Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Soglasje VOP

Vaši kontaktni podatki

Dovoljujem, da

uporabite za obveščanje o (izberete lahko več področij):

ter statistična raziskovanja.
Podatki se bodo obdelovali s strani podjetja Trgotur d.o.o. ter pogodbenih obdelovalcev in ne bodo posredovani v tretje države.

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate pravico zahtevati vpogled v podatke, kot tudi, da obdelavi ugovarjate, zahtevate omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov in pravico do prenosljivosti podatkov. V kolikor menite, da kršimo vaše pravice s področja osebnih podatkov imate pravico tudi do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Podatke bomo hranili do preklica soglasja, razen podatkov o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih, ki se hranijo največ 12 mesecev.

Soglasje lahko prekličete kadarkoli, v celoti ali za posamezni osebni podatek oziroma področje in sicer tako, da pošljete preklic na elektronski naslov preklicsoglasja@trgotur.si ali uporabite povezavo za odjavo v posredovanem elektronskem sporočilu. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njenim preklicem. 
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio