Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Zaposlovanje - ČLOVEŠKI VIRI SO KLJUČNA KONKURENČNA PREDNOST

Konkurenca zna poustvariti marsikateri izdelek ali storitev, ljudi pa nikoli. Za zanesljivo uresničitev zastavljenih ciljev tako delodajalca kot tudi kandidata najdemo podjetju najustreznejšega posameznika za zaposlitev, njemu pa delovno mesto, ki mu omogoča uresničitev obstoječih in odkritje novih potencialov. Naša prednost pri tem je dobro poznavanje delodajalčevih dejanskih potreb in razmer.


Dobrim delodajalcem zagotovimo dobre kadre

Zaposlovanje je ključno za uspehBrez zrelih in sposobnih kadrov ni dobrega podjetja, sposobnost najti ravno te pa je v prvi vrsti odvisna od širine izbire, odločitev pa od učinkovitosti in strokovnosti postopka. Ker je dober izbor kadrov kompleksen in zahteven proces, ga do ožjega izbora izvedemo mi, končno odločitev pa po vaši želji in osebnem stiku z najboljšimi kandidati lahko prepustimo vam. Pri tem je pomembno to, da vam kandidata ne "posodimo", temveč se ta zaposli pri vas.

  • Izdelamo in objavimo oglas za prosto delovno mesto
  • Pregledamo prispele prošnje (kandidati jih pošiljajo direktno k nam)
  • Izdelamo poročilo ožjega izbora iz katerega izberete najustreznejše
  • Odgovorimo neizbranim kandidatom
  • Po želji končni razgovor s ožjim izborom opravimo skupaj z vami
  • Uredimo vse potrebno za zaposlitev - tudi tujcev

Dodatna ponudba

Odslej so vam pri zaposlovanju za optimalno razvrstitev že obstoječih in morebitnih novih kadrov na voljo objektivno, zanesljivo in veljavno svetovanje s svetovno priznanimi, znanstveno podprtimi in objektivnimi orodji. Preverite možnost uspeha novih kadrov vnaprej, po najzanesljivejšem kriteriju uspešnosti - skladnosti med posameznikom in zahtevami delovnega mesta.

Oglašujemo prosta delovna mesta

Na podlagi izkušenj za iskan kader predlagamo najučinkovitejše medije, s ciljanim oglaševanjem pa dosežemo prave kandidate. S pomočjo lastne baze iskalcev zaposlitve in preko drugih virov (MojeDelo.comMojaZaposlitev.si, Zavod RS za zaposlovanje, časopis Delo, …), s kandidati vzpostavimo stik in jih spodbudimo k prijavi na vaše prosto delovno mesto.

V našo bazo iskalcev zaposlitve je trenutno vpisanih več kot 400 kandidatov in vključuje tudi deficitarne kadre, tujce in študente.
PRIJAVA NA NOVICE ZA PODJETNIKE
KLIKNITE TUKAJ
VPRAŠAJTE NAS ZA NASVET
KLIKNITE TUKAJ
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio