Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Cikel delavnic za vodje


V sklopu razvoja kadrov v letošnjem letu ponujamo cikel delavnic za razvoj vodij. 

V sklopu cikla so na voljo delavnice:

 • (Samo)motivacija, odnosi in komunikacija
 • Reševanje konfliktov
 • Vodja kot coach

TERMINI DELAVNIC IZ CIKLA

1. CIKEL
torek 12. 4. (Samo)motivacija, odnosi in komunikacija
sreda 18. 5. Reševanje konfliktov
četrtek 16. 6. Vodja kot coach
2. CIKEL
sreda 13. 7. (Samo)motivacija, odnosi in komunikacija
četrtek 18. 8. Reševanje konfliktov
torek 13. 9. Vodja kot coach
3. CIKEL
četrtek 13. 10. (Samo)motivacija, odnosi in komunikacija
torek 15. 11. Reševanje konfliktov
sreda 14. 12. Vodja kot coach

PREDNOST CIKLA: Če na katero izmed delavnic ne utegnete, se je lahko udeležite v naslednjem ciklu.


Več o delavnicah:

(SAMO)MOTIVACIJA, ODNOSI IN KOMUNIKACIJA

Delavnica zajema ključne vsebine iz naslova ti. »mehkih« veščin, ki so nepogrešljive zlasti za vodje. Tu vodje spoznajo bistvene značilnosti učinkovitega vodenja, podkrepljenega z različnimi načini podajanja vsebine (predavanje, delavnica, video, delovne naloge, demonstracije). Pri tem ne gre mimo komunikacijskih veščin, ki pa so hkrati pogoj za motiviranje sodelavcev in spodbujanje želenih sprememb. Delavnica na področju odnosov zajema osnove transakcijske analize (življenjske pozicije, ego stanja) in njihov pomen za področje komunikacije ter motiviranja. Kot velja za vse naše delavnice, udeležence tudi tu opremimo z dodatnimi gradivi za vajo in samostojno delo.

REŠEVANJE KONFLIKTOV

Konflikti so pogosto neizbežni, včasih tudi boleči, naloga razreševanja konfliktov pa v veliki meri v domeni vodij. Delavnica izhaja iz načel transakcijske analize ter predstavlja nadgradnjo delavnice o motivaciji, odnosih in komunikaciji. Vključuje vsebine iz naslova nastanka in poglabljanja konfliktov, njihove posledice ter načine njihovega razreševanja s poudarkom na t.i. vedenjskem in pogovornem pristopu. Vodje tudi tu opremimo z dodatnimi gradivi za vajo ter z Vprašalnikom stila reševanja konfliktov za samostojno delo.

VODJA KOT COACH

Delavnica Vodja kot coach predstavlja skupek vseh najboljših praks vrhunskih vodij in ponuja vodstveni pristop, ki ga uporabljajo največji in najboljši. Ker upošteva načela coachinga, je najprej zelo priporočena lastna izkušnja coaching procesa, saj nadomestila za »metodo lastne kože« žal ni. Delavnica vodje postopno pelje do pristopov, ki jih za izboljšanje delovne učinkovitosti uporabljajo vodje, hkrati pa se stalno navezuje na njihovo lastno izkušnjo s coachingom. V pomoč vodje tudi tu prejmejo dodatna gradiva za vajo.
 • Foto utrinek z delavnice "Kako voditi letni razgovor?"
  Foto utrinek z delavnice "Kako voditi letni razgovor?"

Udeleženci o naših delavnicah:

Cikel delavnic za razvoj vodij:

»Odlična delavnica, podkrepljena z obilico humorja ter veliko teoretičnimi izhodišči.«

Jure Perme, direktor Turnaplast d.o.o.

 

»Današnje srečanje je bilo zelo učinkovito predstavljeno, z novimi pogledi, ki mi bodo zelo olajšali delo in verjamem, da bodo tudi moji podrejeni zadovoljni.«

Peter Romih, Vodja tehničnega področja, Turnaplast d.o.o.

 

»Takšna izobraževanja so nam v podjetju manjkala.«

Janja Žagar, Komercialistka v prodaji, Turnaplast d.o.o.

 

»Današnja delavnica me je zelo motivirala in menim, da bi bilo smiselno izvesti podobno oz. isto tudi z drugimi v podjetju!«

Diana Zagradišnik, Vodja proizvodnje, Turna d.o.o.

 

»Delavnica mi je koristila. Dotika se tem, ki so izjemnega pomena za uspešnost podjetja. So pa žal velikokrat spregledana oz. premalo upoštevana.«

Janez Jurhar, Vodja proizvodnje, Turvac d.o.o.


"Po mojem mnenju je zelo priporočljivo za nove vodje, da se udeležijo cikla delavnic, saj je kakršnekoli izboljšave načina vodenja, komuniciranja oz. motiviranja najbolje vnesti na začetku, ko je še vse sveže in novo. Veliko težje je to storiti v ekipi, kjer so odnosi že zacementirani in že več let postavljeni v isti okvir. Poleg tega, nihče se ne rodi vodja. Vsak, ki želi biti dober in uspešen vodja se lahko tega priuči s trdo voljo in odprto glavo."

Anže Tekavčič, Vodja proizvodnje, Kovis livarna d.o.o.


Delavnica "Reševanje konfliktov":

"Delavnica mi je bila zelo všeč, bilo je veliko dobrih napotkov in lepo predstavljenih rešitev. Všeč so mi bili prikazi s filmčki, ker sem se lažje poistovetila."

Rednak Damjana, Zdravstveni dom Velenje

 

Delavnica "Vodja kot coach":

"Lepo strokovno predstavljeno, s primeri iz prakse, kar motivira slušatelje k sodelovanju."

Alen Šinko, direktor Kovis, d.o.o.


"Delavnica je zelo dobra, podprta s praktičnimi primeri in mi je na zabaven ter koristen način z razlagami pomagala pri prenosu coaching pristopa v prakso."

Peter Vohar, vodja kakovosti Kovis livarna, d.o.o.


Delavnica "Končno. Kadrovska praksa."

"Zelo, zelo koristno predavanje. Dobro izvajanje, strokovna razlaga, izkušnje iz prakse. Še si želimo tako kvalitetnih seminarjev, ki se jih bomo zagotovo udeležili. Znanja ni nikoli preveč. Predavateljica je zelo razumljivo podajala snov."

Alenka Skok, Računovodski servis Skok Alenka s.p.


"Delavnica Končno. Kadrovska praksa mi je ponudila veliko novega znanja, ki mi bo pomagalo pri mojem delu. Podajanje je bilo pregledeno in podkrepljeno z dobrimi primeri iz prakse." 

Milena Slatinjek, Muzej Velenje

"Z udeležbo na Končno. Kadrovska praksa. sem poglobila svoje znanje in s pomočjo predavateljice razrešila mnogo dvomov. Izredno sem zadovoljna s pristopom in načinom predavanja. Kadrovnikom priporočam udeležbo!"

Tina Kolar, GAAL gradnje, d.o.o.


"Z delavnico sem bila zelo zadovoljna. Predavateljica je odlično povezala teorijo s prakso s področja kadrovskega prava. V prijaznem vzdušju smo izmenjali tudi veliko izkušenj in izvedeli veliko koristnih informacij. Zagotovo se še srečamo na kakšni delavnici v prihodnje."

Mojca Kolar, Prosignal, d.o.o.


"Odlična razlaga, primeri iz prakse, izmenjava mnenj, skratka vse informacije na enem mestu."

Tadeja Arlič, Termo shop, d.o.o.


"Izredno dobra delavnica."

Marija Banovšek in Mira Spital, Zdravstveni dom Velenje


"Res je bila prava delavnica in bilo je super."

Marinka Krajnc, Gorenje orodjarna d.o.o.


Delavnica "Reforma trga dela - naj vas ne preseneti!"

"Delavnica je bila zelo koristna, v optimalnem času so predstavili najpomembnejše novosti, na katere moramo biti še posebej pozorni."

Tanja Bekič, Kovinar, d.o.o.


"S podjetjem Trgotur sodelujemo že drugo leto in smo bili vselej izjemno zadovoljni z opravljenim delom in svetovanjem. Delujejo kot izjemen tim, ki se dopolnjuje, vzdušje pri njih pa je vedno prijetno in domače. Referentka, ki je v stiku z nami je še posebej prijazna. Naš klic vedno sprejme z nasmeškom in dobro voljo. Zahvaljujem se za to, kajti z njimi smo tudi na tem področju bolj samozavestni. Z organizacijo svetovalnih delavnic so svoje delo še nadgradili in z veseljem se bomo njihovih delavnic še udeležili."

Saša Bornšek, Medimaj, d.o.o.


"Na delavnici sem bila zelo zadovoljna, tudi čas je minil prehitro. Predavatelji so bili vsi trije super in zares pohvalno za takšno predstavitev novega zakona. Delavnica je potekala zelo sproščeno in domačno. Najbolj všeč mi je bilo, da ni bilo vse izrazito strokovo, ker lahko včasih zaradi strokovnih izrazov "zaspimo". Kar tako naprej, sama se takšnih delavnic z veseljem udeležujem. Bravo."

Tamara Kellner, Forstek, d.o.o.


"Hvaležna sem za povabilo na posvet. Izvedba in strokovnost predavateljev sta bili odlični, strokovni in všečni. Kot računovodski servis me zelo veseli, da sem spoznala njihovo dejavnost "od blizu", ker sem mnenja, da si lahko s strokovnostjo vsak na svojem področju zelo pomagamo in skupaj dosežemo večjo dodano vrednost storitev. Ker se zakonodaja tako hitro spreminja in ima polno pasti, je medsebojno sodelovanje še toliko bolj dobrodošlo. Hvala še enkrat."

Alenka Skok, Računovodski servis Alenka Skok, s.p.


"Delavnica je bila zelo uporabna in nazorna. Veseli me, da so prikazali celoten postopek zaposlitve, s čimer smo lahko preverili, ali delamo prav in kje so možni zapleti zaradi morebitnih napak. Kar se tiče predstavitve novega zakona, vse pohvale predavateljem za nazornost in preprostost razlage, ki je bila zelo učinkovita. Z velikim veseljem se bomo odzvali na podobne delavnice tudi v bodoče."

Nataša Veber, Spot Gradnje, d.o.o.


"Hvala za povabilo na to delavnico, kjer sem izvedel veliko zanimivih informacij. Kljub temu, da smo manjša firma, sem določene meni pomembne informacije izvedel ravno na tej delavnici."

Mitja Acman, Mitja Acman, s.p.


Prednosti naših delavnic:

 • strokovnost
 • razumljivost
 • celovitost
 • odzivnost na vaše praktične potrebe (tudi po delavnici)
 • trening s terenskimi "domačimi nalogami" in povratnimi informacijami po delavnici
 • povratna informacija o učinku delavnice


Potrebe po uporabnih znanjih so dostikrat nepredvidljive in odvisne od trenutnih okoliščin, tako znotraj kot tudi izven podjetja. Naša izobraževanja so individualizirana, njihova vsebina pa je usklajena z vodstvom podjetja na način, ki neposredno naslavlja preprečevanje verjetnih bodočih težav, rešuje že nastale ali pa zadosti ugotovljenim potrebam po novih znanjih.

Zaradi učinkovitosti in nuje po dobrem poznavanju podjetja pri snovanju izobraževanja, so izobraževalnih storitev (razen brezplačne delavnice) deležni izključno delodajalci, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo o dolgoročnem partnerstvu.


Naše delavnice:

 • Končno. Kadrovska praksa.
 • (Samo)motivacija, odnosi in komunikacija
 • Reševanje konfliktov
 • Vodja kot coach
 • Kako voditi Letni razgovor?
 • Kako mi lahko Zakon o delovnih razmerjih pomaga pri poslovanju?
 • Kako se pripraviti na obisk delovnega inšpektorja?
 • Kako prihraniti s prerazporejanjem delovnega časa?
 • Upravljanje z najpogostejšimi kršitvami pri delu
 • Odgovornosti in pristojnosti vodij z selovnopravnega vidika
 • Regresni zahtevek zaradi poškodbe pri delu
 • Kako preprečiti pogoste kršitve varstva osebnih podatkov?
 • Odklepanje razvojnih potencialov podjetja s kreativnim mišljenjem
 • Delo upokojenca in dela po podjemni pogodbi
 • Delovna motivacija in karierna sidra
 • Alkohol in delovno mesto - kako ukrepati?
PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE
KLIKNITE TUKAJ
VPRAŠAJTE NAS ZA NASVET
KLIKNITE TUKAJ
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio