Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Uporaba NLP metodologije v poslovnem okolju

Nevrolingvistično programiranje (NLP) vključuje razumevanje in uporabo komunikacije ter poznavanje načinov, kako ljudje ustvarjajo in spreminjajo svoje realnosti. To je tudi izkustven pristop, ki vodi do izjemnosti delovanja:
- naučiti se postavljati cilje, da povečamo možnost doseganja,
- spremljati kakšne rezultate nam naše delovanje prinaša in
- spreminjati sistem čustvovanj, razmišljanj in vedenj toliko časa, da cilje tudi dosežemo.

Program NLP je nastal na podlagi opazovanj in modeliranj uspešnih posameznikov. Vključuje zbirko znanj, modelov, orodij in tehnik, ki so splošno priznani kot zanesljivi in delujoči. Rezultate odličnosti je v svojem zasebnem in poslovnem življenju doseglo in jih še vedno dosega mnogo udeležencev NLP treningov.
Celovit razvoj zaposlenih z vsebinami NLP je 199-urni intenzivni in dinamični trening s področja komunikacijskih veščin za razvoj in povečevanje poslovne in osebne učinkovitosti posameznikov.
Cilj treninga je prenos znanj, veščin in tehnik, na način, da jih udeleženci čim prej osvojijo in začnejo uporabljati v svojem vsakdanjiku. 

Glavni namen programa je, da se z razvojem dvigne kapaciteta udeležencev v smeri ustvarjanja in doseganja pričakovanih rezultatov v njihovih vlogah.

Termini programa:
Po dogovoru, predvidoma januar 2020
Srečanja bodo potekala po dogovoru z naročnikom. 
Predvidena izvedba je ena delavnica na teden.
Skupni obseg izobraževanja je 199 ur, od tega 130 vsebinskih ur.

Lokacija izvedbe
Vsa srečanja se bodo izvajala na lokaciji: Trgotur d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 3320 Velenje

Skupina udeležencev
Velikost skupine je omejena na do 20 udeležencev. Z delom v skupinah znotraj tega obsega lahko zagotovimo večjo kakovost izobraževanja. Delavnice organiziramo v manjših skupinah, saj to omogoča večjo interakcijo med trenerjem in udeleženci ter kakovostnejšo individualno obravnava njihovih potreb in primerov. Tako poleg prejemanja novih znanj in veščin hkrati poteka tudi proces osebne rasti.

Praktična uporabnost
Program poteka v obliki treninga. Velik del časa posvečamo vadbi poučevanih veščin in pridobivanju osebnih izkušenj. Tak način bistveno poveča možnost, da se pridobljeno znanje in veščine lažje in hitro vnesejo v prakso.

O izvajalcu
Izobraževalni program bo vodil Denis Hilčer, kadroom d.o.o.
- Poslovni trener in coach,
- Mednarodno certificiran NLP Trener
- Mednarodno certificiran NLP Master Coach
- Mednarodno certificiran LMI Business Coach
- Organizacijska transakcijska analiza

PRIJAVA NA BREZPLAČNO PREDSTAVITVENO DELAVNICO

Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio