Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Kaj delamo?

Smo zunanja kadrovska služba in kot takšna za vas izvajamo kadrovsko funkcijo v celoti!

Kadrovski outsourcing

Specializirani smo na področju delovnopravne zakonodaje za celostno podporo vodstvu. 

Delovnopravna zakonodaja je obširna, nadzor oster, kazni pa visoke. Naš visoko strokovni kolektiv ima potrebna znanja in izkušnje, da morebitne kazni prepreči, hkrati pa poskrbi, da vam delovnopravna zakonodaja ne predstavlja zgolj omejitev, temveč je pri opravljanju dejavnosti celo nepogrešljiv zaveznik. 
Dolgoročnim partnerjem ob tem nudimo tudi specializirana izobraževanja ter zanesljiva psihološka orodja za diagnostiko razmer v podjetju s svetovanjem in pomočjo pri uvedbi izboljšav.

Ko ste z nami, se lahko končno posvetite svoji dejavnosti!

Splošni akti

Izdelamo zakonsko neoporečne, vam prilagojene pravne podlage. Te so orodje za učinkovito in zakonito ravnanje z zaposlenimi

Vključujejo:
  •  reševanje konfliktov,  
  • motiviranje ter 
  • uvajanje sprememb, ki so posledica novih splošnih aktov.  S tem so postavljeni temelji za oblikovanje nove kulture podjetja, kjer zaposleni podjetje čutijo, uresničujejo vzajemne cilje ter postanejo sodelavci v pravem pomenu.

Reorganizacija

Razmere na trgu so spremenljive, zato brez prožnosti ne gre. 

Organizacija podjetja je osnovno ogrodje podjetja in omogoča pravilno zaposlovanje in razvrščanje novih sodelavcev. Podjetje je nujno reorganizirati takrat, ko obstoječa struktura ne zmore več zagotavljati optimalnega delovanja

Sistemizacija delovnih mest

Dobra sistemizacija delovnih mest mora biti prilagojena velikosti, kompleksnosti in specifikam podjetja in dejavnosti. Vsebovati mora premišljeno in sistematično urejeno organizacijo delovnih mest, vendar do te mere, da podjetju omogoča fleksibilnost na trgu.

V sistemizaciji se jasno in nedvoumno določi organizacijska struktura in organizacijska shema, v katero so vpeta posamezna delovna mesta. Pomemben del sistemizacije delovnih mest so opisi delovnih mest, ki vsebujejo zlasti dober opis delovnih nalog, pogoje za opravljanje dela...

Razvoj kadrov

Kadrovska služba predstavlja prvi in zadnji stik zaposlenega s podjetjem

Kot zunanja kadrovska služba številnim podjetjem naše praktične izkušnje poleg vstopa in izstopa iz podjetja potrjujejo tudi pomembnost obdobja med njima. Ker takojšnjih idealnih ujemanj skorajda ni, pravih sodelavcev pa ni mogoče kupiti, je v zaposlene potrebno vlagati. Pravi sodelavci so trdna osnova, ki zagotavlja konkurenčno prednost in dolgoročni uspeh podjetja. 
Odslej vam v ta namen ponujamo tudi visoko zanesljivo psihološko testiranje, ki verjetnost pravilne odločitve pri kadrovanju poveča na kar 75%.            

Obračun plač

Svetujemo in uvedemo plačni model, ki najbolj ustreza vašim potrebam

Izdelamo:
  • Pravilnik o plačah in drugih prejemkih, 
  • izvedemo simulacijo plač po novem modelu, 
  • pripravimo dokumentacijo
  • obračunavamo plače in 
  • poročamo institucijam.
PRIJAVA NA NOVICE ZA PODJETNIKE
Prijavite se lahko tukaj!
VPRAŠAJTE NAS ZA NASVET!
Kliknite tukaj!
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio