Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Prosta delovna mesta

NAMIG!

Da vam celotnega obrazca ob prijavi na določeno delovno mesto ne bo potrebno znova izpolnjevati, izpolnite splošno prijavo v našo bazo iskalcev zaposlitve. Za obveščanje o želenih in vam ustreznih delovnih mestih pa tam označite tudi opcijo Prednostna lista.

KZ ŠALEŠKA DOLINA z.o.o.

Naš naročnik je Kmetijska zadruga Šaleška dolina, z.o.o., katere korenine segajo v leto 1955, ko je bila zadruga vpisana v sodni register z imenom Kmetijska zadruga z.o.j. Šoštanj. V začetku sedemdesetih let je trend združevanja v večja podjetja posegel tudi na področje zadruge, ki se je leta 1971 pridružila trgovskemu podjetju ERA Velenje. Skozi naslednje desetletje, se je organizacija večkrat preimenovala in 21.01.1993 bila registrirana kot samostojna organizacija; Kmetijska zadruga Šaleška dolina z.o.o. se je leta 2006 preselila v nov trgovsko poslovni center v Metlečah, kjer je sedaj njihov sedež.

Zadruga se je skozi razvojna obdobja ukvarjala z odkupom živine, mleka, lesa, žit, pridelkov poljedelstva, vrtnin, sadja (jabolk), hmelja, medu, ribeza … Danes se zadruga ukvarja z odkupom mleka in mesa ter z oskrbo članov zadruge in ostalih kupcev s kmetijskim repromaterialom, kmetijskimi stroji in mehanizacijo, za kar skrbita kmetijska trgovina Velenje, kmetijska trgovina Šmartno ob Paki in kmetijska trgovina Luče ter Trgovsko poslovni center Šoštanj in Trgovsko poslovni center Nazarje. Leta 2013 smo odprli živilsko trgovino – Market Toplica. 

Članom zadruge nudijo tudi ostale usluge: računovodski in finančni servis ter strokovno pomoč pri uporabi fitofarmacevtskih sredstev.

PRODAJALEC m/ž

OPIS DELOVNEGA MESTA:

- prodajanje blaga z izračunom prodajne vrednosti in inkasom;
- svetovanje strankam pri izbiri blaga glede na kvaliteto in uporabnost;
- sodelovanje pri naročanju blaga;
- evidentiranje želja kupcev;
- prevzemanje in odpremljanje blaga;
- ažurno in točno izvajanje blagajniškega poslovanja (izdanje računov);
- zaključevanje blagajne;
- opravljanje drugih del po odredbi nadrejenega delavca.

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:
- srednješolsko izobrazbo trgovske ali kmetijske smeri;
- zaželene so delovne izkušnje, niso pa pogoj, saj bomo kandidate naučili veščin, ki jih potrebuje za delo;
- timsko delo, samostojnost, komunikativnost.  
- izpit B kategorije.

KANDIDATOM NUDIMO:
Možnost zaposlitev za nedoločen čas.

PRIJAVA:
Vse zaiteresirane kandidate vabimo, da svoj življenjepis pošljejo na info@kz-saleskadolina.si s pripisom "za prodajalca".

Zaposlitev za nedoločen čas

Prijavi se na to delovno mesto

Več

Upoštevali bomo prijave, ki jih bomo prejeli do 30. 11. 2019. Možnost prijave še 10 dni.


Prosta delovna mesta se obravnavajo enako ne glede na spol (M/Ž). Posredovani podatki so zaupni in jih bomo uporabljali ter shranjevali v skladu z zakonom le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani, obdelani in shranjeni /odločitev o izbiri kandidata; ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi pa le za kadrovske potrebe/.

Seznam prostih delovnih mest

Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio