Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Prosta delovna mesta

NAMIG!

Da vam celotnega obrazca ob prijavi na določeno delovno mesto ne bo potrebno znova izpolnjevati, izpolnite splošno prijavo v našo bazo iskalcev zaposlitve. Za obveščanje o želenih in vam ustreznih delovnih mestih pa tam označite tudi opcijo Prednostna lista.

PIA Informacijski sistemi in storitve, d.o.o.

Če si samoiniciativna, radovedna in komunikativna oseba, ki si želi delati v inovativnem timu in intenzivno vlagati v učenje novih tehnologij ter prispevati svoje najboljše zmožnosti in znanje v skupne rezultate, potem si pravi/prava, da se pridružiš naši razvojni ekipi.

Iščemo osebo za delovno mesto:

ASISTENT UPORABNIŠKE PODPORE m/ž

Delovne izkušnje niso nujne, so pa zaželene, tudi če so pridobljene preko študentskega dela.

Prednost bodo imeli kandidati, ki:
• Obvladajo delo z računalnikom
• Poznajo administracijo programske opreme
• So izjemno komunikativni, strpni in retorično usposobljeni
• Imajo znanja in izkušnje s sistemsko administracijo (MS Windows server, VMWare)

Tvoja prednost je dobro znanje vsaj enega tujega jezika. Zaželeno je znanje hrvaškega, bosanskega ali srbskega jezika. Pričakujemo kandidata s svojim avtom in izpitom B kategorije. 

Če si prepoznal/a v zgoraj napisanem svoje lastnosti, potem ne odlašaj in nam pošlji prijavo z življenjepisom, opisom svojih znanj in kompetenc, lahko tudi kakšen svoj »izdelek« ali projektno nalogo.

Tvoje delo bo za računalnikom in na terenu pri strankah, predvsem pa bo obsegalo podporo uporabnikom, testiranje aplikacij, sodelovanje pri razvoju novih aplikacij ter projektno delo in zaželeno administracijo strežnikov.

V našem interesu je, da najdemo osebo, ki bo postala in ostala član razvojnega tima, zato ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo.

O vsem ostalem se pogovorimo na razgovoru.

Prijave zbiramo izključno na mail finance@pia.si najkasneje do 28.02.2019.

Zaposlitev za

Prijavi se na to delovno mesto

Več

Upoštevali bomo prijave, ki jih bomo prejeli do 28. 2. 2019. Možnost prijave še 42 dni.


Prosta delovna mesta se obravnavajo enako ne glede na spol (M/Ž). Posredovani podatki so zaupni in jih bomo uporabljali ter shranjevali v skladu z zakonom le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani, obdelani in shranjeni /odločitev o izbiri kandidata; ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi pa le za kadrovske potrebe/.

Seznam prostih delovnih mest

Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio
x