Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Prosta delovna mesta

NAMIG!

Da vam celotnega obrazca ob prijavi na določeno delovno mesto ne bo potrebno znova izpolnjevati, izpolnite splošno prijavo v našo bazo iskalcev zaposlitve. Za obveščanje o želenih in vam ustreznih delovnih mestih pa tam označite tudi opcijo Prednostna lista.

Bastl Reduktor d.o.o.

Podjetje Bastl-Reduktor d.o.o. je danes v rokah že druge generacije, ki uspešno razvija nove ideje, uvaja inovativne proizvodne procese ter uresničuje želje kupcev.
Dolgoletne izkušnje, znanje in moderne merilne metode ter sistemi odražajo visoko kvalitetne izdelke, ki se vgrajujejo v različne končne izdelke na področju strojegradnje, avtomobilske, gradbene in vetrne industrije ter gozdarske in kmetijske mehanizacije.
Na proizvodni površini 1900 m2 z modernimi stroji in najnovejšo tehnologijo se proizvajajo izdelki namenjeni zahtevnemu evropskemu trgu. Podjetje uspešno sodeluje s podjetji iz Nemčije, Francije, Avstrije, Slovaške....
Kvaliteta, zanesljivost in točnost dobav ustvarjajo zadovoljstvo in uspeh pri domačih in tujih kupcih. S svojo ponudbo podjetje želi ostati med najboljšimi in postati še boljši.


Zaradi večjega obsega dela v svoj kolektiv vabimo:

OBLIKOVALEC KOVIN - več delovnih mest

OPIS DELOVNEGA MESTA:

Gre za opravljanje dela na strojih za oblikovanje kovin (brušenje, rezkanje, struženje).

PRIČAKUJEMO:
- zaželeno je osnovno poznavanje strojev za obdelavo kovin, ni pa pogoj. Posameznik bo imel podrobno uvajanje za delo na stroju, tako da se bo dodatnih znanj naučil na delovnem mestu.
- tehnično naravnanost
- osnovna računalniška pismenost
- urejenost
- natančnost

NUDIMO:
Delo za nedoločen čas. 
Poskusno obdobje bo trajalo 6 mesecev.
Urejeno delovno okolje z razumevanjem zaposlenih.
Delo v manjšem podjetju, kjer skrbimo za kolegialne odnose.

Ustrezne kandidate, ki bi se želeli prijaviti, vabimo, da svoj življenjepis oziroma prošnjo pošljejo na zaposlitev@trgotur.si do 4.2.2019 s pripisom (za oblikovalca kovin). Vaše prijave bodo obravnavane zaupno.

Zaposlitev za nedoločen čas poskusno delo: 6 mesecev

Prijavi se na to delovno mesto

Več

Upoštevali bomo prijave, ki jih bomo prejeli do 4. 2. 2019. Možnost prijave še 18 dni.


Prosta delovna mesta se obravnavajo enako ne glede na spol (M/Ž). Posredovani podatki so zaupni in jih bomo uporabljali ter shranjevali v skladu z zakonom le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani, obdelani in shranjeni /odločitev o izbiri kandidata; ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi pa le za kadrovske potrebe/.

Seznam prostih delovnih mest

Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio
x