Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Zagotovite si prednost!

"Prednostna lista" zagotavlja, da boste prvi obveščeni o vam ustreznih delovnih mestih! Kadar je dobrih kandidatov za delovno mesto veliko, čas prijave kaže tudi na vašo zavzetost. Naš sistem obveščanja upošteva izbire, ki ste jih ob vpisu navedli pod rubriko »Želena področja dela« ter druge formalne pogoje za zasedbo prostega delovnega mesta (npr. stopnjo izobrazbe, poklic, posebna znanja). S tem želimo zagotoviti, da ste obveščeni le o prostih delovnih mestih, ki so zanimiva za vas - brez drugih nepomembnih obvestil!

Komu je namenjena?

Opcija "Prednostna lista" je namenjena obojestranskim koristim - vam s takojšnjim obvestilom o delu, ki vas najbolj zanima, nam in vašemu bodočemu delodajalcu pa s točnostjo podatkov v bazi. Ti so nujni za izbor pravega kandidata za pravo delovno mesto. Z njo boste poleg aktualnih obvestil o vam ustreznih delovnih mestih vsake tri mesece prejeli e-poštno sporočilo s pozivom k enostavni obnovi in morebitni posodobitvi vaše prijave (npr. sprememba naslova, dokončane izobrazbe, ...). Pri tem ponovno izpolnjevanje celotne prijavnice seveda ne bo potrebno.

Če prijave ob pozivu s klikom na povezavo ne boste obnovili (npr. ste se že zaposlili), bo ta postala neaktivna – obvestil o prostih delovnih mestih vam ne bomo več pošiljali in ne boste obravnavani kot iskalec zaposlitve. Prijava bo v tem primeru ohranjena v naši bazi, kar vam pušča možnost enostavne obnovitve vpisa z zahtevo na zaposlitev@trgotur.si, nakar boste prejeli potrditveno sporočilo in poziv k morebitnim posodobitvam prijave.

Kako do nje?

Vklop opcije "Prednostna lista" je mogoč že ob vpisu v našo bazo iskalcev zaposlitve s kljukico na "Želim vključiti opcijo Prednostna lista" na dnu prijavnega obrazca. Za vklop se lahko odločite tudi kasneje - dostopite do svoje prijave in označite opcijo.


Seznam prostih delovnih mest

Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio