Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Kaj delamo

SMO VEZ MED VAMI IN VAŠIM BODOČIM DELODAJALCEM

Kot dolgotrajni poslovni partner več kot 70 uspešnim podjetjem in skupaj več kot 300 naročnikom po celotni Sloveniji (tudi dobitnikom Zlate gazele) je ena izmed naših nalog ta, da zanje najdemo ustrezne kadre. Partnerskim podjetjem smo zunanja kadrovska služba, kar pomeni, da smo njihov kadrovski oddelek z edino razliko, da nismo na isti lokaciji. Prispele prijave na prosto delovno mesto tako preberemo mi, prav tako pa s potencialnimi kadri opravimo tudi razgovore ter širši in ožji izbor kandidatov.

POMEMBNO!

Delavcev ne posredujemo in ne »posojamo« delodajalcem, temveč se izbrani kandidat zaposli direktno pri delodajalcu, ki je prosto delovno mesto razpisal. Gre torej za popolnoma klasično zaposlitev v podjetju, kjer zaposleni dela.


Na kratko so prednosti za vas: 
  • PREDNOSTNA LISTA - najhitrejše obveščanje o želenih delovnih mestih (Več ...)
  • ENKRATEN BREZPLAČEN VPIS - večja vidnost za številna delovna mesta in delodajalce (Več ...)
  • DIREKTNA ZAPOSLITEV - zaposlite se v podjetju, ki je prosto delovno mesto razpisalo
  • NAJUSPEŠNEJŠA PODJETJA PRI NAS - naša široka mreža poslovnih partnerjev za vas pomeni priložnost in pestro izbiro delovnih mest (Več ...)
  • prijava in zaposlitve tudi za tujce – če delodajalec želi zaposliti ravno vas, uredimo delovno dovoljenje in vloge za priznanje spričeval in diplom
  • prijava tudi za dijake in študente – naš dijaški/študentski servis je ciljno usmerjen v spremljanje vašega dela, s čimer si lahko olajšate prehod v redno zaposlitev
  • na vas ne pozabimo – za oddano prijavo na objavljeno prosto delovno mesto vedno dobite odgovor

Študentje in dijaki, razmišljajte vnaprej!

Kot dijaški/študentski servis smo ciljno usmerjeni v spremljanje vašega dela za kasnejšo redno zaposlitev. Saj veste: izpolnjevanje formalnih pogojev in vtis na razgovoru sta eno, seveda pa je vaše delo tisto, ki delodajalca prepriča, da ste ravno vi pravi kandidat za zaposlitev. Ker se boste precej kmalu znašli na vratih prve zaposlitve, vedite, da je vse o iskanju zaposlitve pomembno tudi za vas.

Povečajte si možnost izbora z enkratnim brezplačnim vpisom v našo bazo iskalcev zaposlitve z opcijo Prednostna lista!

Seznam prostih delovnih mest

Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio