Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci
Zmigaj se. Najdi se. Zaposli se!
Direktna zaposlitevKot zunanja kadrovska služba za široko mrežo poslovnih partnerjev nudimo direktno zaposlitev v številnih uglednih podjetjih - zaposlimo vas direktno pri njih! 
Direktna zaposlitev
Kot zunanja kadrovska služba za široko mrežo poslovnih partnerjev nudimo direktno zaposlitev v številnih uglednih podjetjih - zaposlimo vas direktno pri njih! 
<b>Direktna zaposlitev</b><div>Kot zunanja kadrovska služba za široko mrežo poslovnih partnerjev nudimo <strong>direktno zaposlitev</strong> v številnih uglednih podjetjih - zaposlimo vas direktno pri njih! </div>

Najuspešnejša podjetja

Naša široka mreža poslovnih partnerjev za vas pomeni več priložnosti in pestro izbiro delovnih mest.

več
Brezplačna bazaPovečajte si možnosti za zaposlitev v uspešnih slovenskih podjetjih z brezplačnim vpisom v našo bazo iskalcev zaposlitve.
Brezplačna baza
Povečajte si možnosti za zaposlitev v uspešnih slovenskih podjetjih z brezplačnim vpisom v našo bazo iskalcev zaposlitve.
<b>Brezplačna baza</b><div>Povečajte si možnosti za zaposlitev v uspešnih slovenskih podjetjih z brezplačnim vpisom v našo bazo iskalcev zaposlitve.</div>

Prednostna lista

Z vklopom opcije "Prednostna lista" ste o novih želenih in vam ustreznih prostih delovnih mestih obveščeni prvi!

več
Garantiran odgovorIskalci zaposlitve iz naše baze in iskalci zaposlitve, ki se na prosto delovno mesto prijavite preko naše spletne strani, vedno dobite odgovor na oddano prošnjo.
Garantiran odgovor
Iskalci zaposlitve iz naše baze in iskalci zaposlitve, ki se na prosto delovno mesto prijavite preko naše spletne strani, vedno dobite odgovor na oddano prošnjo.
<b>Garantiran odgovor</b><div>Iskalci zaposlitve iz naše baze in iskalci zaposlitve, ki se na prosto delovno mesto prijavite preko naše spletne strani, vedno dobite odgovor na oddano prošnjo.</div>

Na vas ne pozabimo!

Za vsako oddano prijavo na objavljeno prosto delovno mesto zagotovo vedno dobite odgovor.

več

Izjave zadovoljnih iskalcev zaposlitve

"Z izbirnim postopkom sem bila izredno zadovoljna. Pravočasno sem dobila vse potrebne informacije, prav tako ste mi bili vedno na voljo za vsa vprašanja. Odnos vseh vključenih v izbirni postopek je bil več kot profesionalen, raven komunikacije pa na spoštljivi poslovni ravni. Na tem mestu naj pohvalim tudi vašo spletno stran, ki je iskalcem zaposlitve izredno prijazna za uporabo ter nudi vse potrebne informacije. Za prijaznost se vam še enkrat iskreno zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam!" 

Maša Ipavic

"Razpis za prosto delovno mesto je bil objavljen v razumljivi obliki in je vseboval vse poglavitne informacije. Razgovor je potekal v sproščenem vzdušju in prijetnem ambientu. Všeč mi je bil način komunikacije, ker ni potekal na strog poslovni način, temveč delovnemu mestu primerno in kljub temu še vedno profesionalno. Pridobil sem vse potrebne informacije. Verjamem, da je tovrsten način tako za vas, kot tudi za iskalce zaposlitve zelo primeren."

Tomaž Jereb

Prosta delovna mesta

e-Aktual

Naročite se na naš brezplačen e-novičnik!
Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio