Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci
Strateška izbira za strokovne kadrovske rešitve.
Kadrovski outsourcing Smo izkušena interdisciplinarna ekipa kadrovskih strokovnjakov in izvajamo kadrovsko dejavnost v celoti. Specializirani smo na področju delovnega prava in zastopamo tudi pred delovno inšpekcijo in invalidsko komisijo.
Smo izkušena interdisciplinarna ekipa kadrovskih strokovnjakov in izvajamo kadrovsko dejavnost v celoti. Specializirani smo na področju delovnega prava in zastopamo tudi pred delovno inšpekcijo in invalidsko komisijo.
<div><b><a href="https://www.trgotur.si/si/kaj-delamo/kadrovski-outsourcing" target="_top">Kadrovski outsourcing </a></b></div><div>Smo izkušena interdisciplinarna ekipa kadrovskih strokovnjakov in izvajamo kadrovsko dejavnost v celoti. Specializirani smo na področju delovnega prava in zastopamo tudi pred delovno inšpekcijo in invalidsko komisijo.</div>

Preverite nas brezplačno!

Imate vprašanje s področja delovnopravne zakonodaje? Preverite nas brez tveganj! Pokličite nas ali pa nas obiščite za brezplačno delovnopravno svetovanje.

več
Razvoj kadrovPomagamo vam izgraditi visoko učinkovito delovno silo. Izvajamo selekcije, premestitve ter nasledstva s pomočjo visoko zanesljivih psiholoških orodij, vam prilagojena usposabljanja in delavnice ter coaching vaših ključnih kadrov in timov.
Pomagamo vam izgraditi visoko učinkovito delovno silo. Izvajamo selekcije, premestitve ter nasledstva s pomočjo visoko zanesljivih psiholoških orodij, vam prilagojena usposabljanja in delavnice ter coaching vaših ključnih kadrov in timov.
<div><b><a href="https://www.trgotur.si/si/kaj-delamo/razvoj-kadrov" target="_top">Razvoj kadrov</a></b></div><div>Pomagamo vam izgraditi visoko učinkovito delovno silo. Izvajamo selekcije, premestitve ter nasledstva s pomočjo visoko zanesljivih psiholoških orodij, vam prilagojena usposabljanja in delavnice ter coaching vaših ključnih kadrov in timov.</div>

Brez ugibanj pri zaposlovanju!

Si želite olajšati odločitev in pravilno izbrati že prvič? Odslej lahko. Imamo orodja, s katerimi boste postavili prave ljudi na prava delovna mesta.

več
Obračun plačSvetujemo in uvedemo plačni model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Izdelamo Pravilnik o plačah in drugih prejemkih, izvedemo simulacijo plač po novem modelu, pripravimo dokumentacijo, obračunavamo plače in poročamo institucijam.
Svetujemo in uvedemo plačni model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Izdelamo Pravilnik o plačah in drugih prejemkih, izvedemo simulacijo plač po novem modelu, pripravimo dokumentacijo, obračunavamo plače in poročamo institucijam.
<div><b><a href="https://www.trgotur.si/si/kaj-delamo/obracun-plac-" target="_top">Obračun plač</a></b></div><div>Svetujemo in uvedemo plačni model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Izdelamo Pravilnik o plačah in drugih prejemkih, izvedemo simulacijo plač po novem modelu, pripravimo dokumentacijo, obračunavamo plače in poročamo institucijam.</div>

Brez skrbi glede obračuna plač!

Vzpostavimo plačni model, ki je usklajen z delovnopravno zakonodajo, hkrati pa usklajuje vaše bodoče cilje s potrebami in motivacijo vaših zaposlenih.

več
Tradicija

Smo družinsko podjetje in kadrovsko dejavnost izvajamo že več kot 28 let.

Garancija

100% garancija na opravljene storitve vam zagotavlja zanesljivost in varnost.

Boniteta

Certifikat poslovne odličnosti AAA nas potrjuje kot resne poslovne partnerje.

e-NOVIČNIK

Naročite se na naš brezplačen e-novičnik - KLIKNITE TUKAJ ali vpišite spodaj vaš e-naslov na katerega želite, da vam pošljemo obrazec za prijavo.

Sledite nam

TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio