Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Kaj delamo

Ko ste z nami, se lahko končno posvetite svoji dejavnosti

Specializirani smo na področju delovnopravne zakonodaje za celostno podporo vodstvu. Delovnopravna zakonodaja je obširna, nadzor oster, kazni pa visoke. Naš visoko strokovni kolektiv ima potrebna znanja in izkušnje, da morebitne kazni prepreči, hkrati pa poskrbi, da vam delovnopravna zakonodaja ne predstavlja zgolj omejitev, temveč je pri opravljanju dejavnosti celo nepogrešljiv zaveznik. Dolgoročnim partnerjem ob tem nudimo tudi specializirana izobraževanja ter zanesljiva psihološka orodja za diagnostiko razmer v podjetju s svetovanjem in pomočjo pri uvedbi izboljšav.

Brez strahu pred inšpekcijo za delo!

Izdelamo zakonsko neoporečne, vam prilagojene pravne podlage. Te so orodje za učinkovito in zakonito ravnanje z zaposlenimi. Vključujejo reševanje konfliktov, motiviranje ter uvajanje sprememb, ki so posledica novih splošnih aktov. S tem so postavljeni temelji za oblikovanje nove kulture podjetja, kjer zaposleni podjetje čutijo, uresničujejo vzajemne cilje ter postanejo sodelavci v pravem pomenu.

Za vas izvajamo kadrovsko funkcijo v celoti

Kadrovska služba predstavlja prvi in zadnji stik zaposlenega s podjetjem. Kot zunanja kadrovska služba številnim podjetjem naše praktične izkušnje poleg vstopa in izstopa iz podjetja potrjujejo tudi pomembnost obdobja med njima. Ker takojšnjih idealnih ujemanj skorajda ni, pravih sodelavcev pa ni mogoče kupiti, je v zaposlene potrebno vlagati. Pravi sodelavci so trdna osnova, ki zagotavlja konkurenčno prednost in dolgoročni uspeh podjetja. Odslej vam v ta namen ponujamo tudi visoko zanesljivo psihološko testiranje, ki verjetnost pravilne odločitve pri kadrovanju poveča na kar 75%.            
PRIJAVA NA NOVICE ZA PODJETNIKE
Prijavite se lahko tukaj!
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio